Bucovina Rădăuți și-a conturat programul de pregătire

Bucovina Radauti si-a conturat programul de pregatire pe care il va urma in pauza competitionala din aceasta iarna. Trupa antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan va incepe antrenamentele pentru returul campionatului Ligii a III-a miercuri, 23 ianuarie, iar o saptamana mai tarziu va pleca intr-un cantonament de zece zile la Sucevita. Luna februarie este rezervata amicalelor, conducerea clubului radautean reusind sa perfecteze in acest sens nu mai putin de sase jocuri-test cu LPS Suceava (8 februarie), Aerostar Bacau (13 februarie), Ceahlaul Piatra Neamt (16 februarie), Somuz Falticeni (20 februarie), FC Botosani II (23 februarie) si FC Botosani (27 februarie).

Noi nu suntem programati in prima etapa a returului, astfel ca, pentru data de 2 martie, incercam sa mai perfectam un amical cu o echipa din Liga a IV-a suceveana”, a precizat antrenorul-jucator Daniel Balan.

In privinta lotului, tehnicianul radautenilor a declarat ca nu vor exista achizitii spectaculoase, singur jucator adus de Bucovina in aceasta iarna fiind Daniel Paius, un mijlocas in varsta de 24 de ani care in turul campionatului a fost legitimate la divizionara a patra CSO Viitorul Liteni.

Visinar ar putea ajunge la Aerostar Bacau

In schimb, “alb-albastrii” l-ar putea pierde in pauza competitionala din aceasta iarna pe Stejarel Visinar, stoperul in varsta de 19 ani fiind dorit de Aerostar. “Asteptam o oferta concreta de la Bacau, iar in cazul in care conducerea clubului nostru este de acord cu ea, noi, ca antrenori, nu ne opunem plecarii lui Visinar. Este o sansa pentru el sa joace intr-un esalon superior”, a mai spus antrenorul Daniel Balan.

Clasata pe podium in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, Bucovina Radauti va disputa primul meci oficial din acest an pe 9 martie, cand pe stadionul Municipal va poposi KSE Targu Secuiesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți și-a conturat programul de pregătire"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*