Bucovina Rădăuți și-a conturat programul de pregătire

Bucovina Radauti si-a conturat programul pe care il va urma in vederea pregatirii partii secunde a campionatului Ligii a III-a. 

Astfel, antrenorii Iulian Ionesi, Dragos Tatar, Marius Lup si Cristi Butnariu vor suna adunarea, pe stadionul Municipal, joi, 14 ianuarie. Dupa perioada de reacomodare la efort, Plamada si compania vor pleca pe 3 februarie, intr-un cantonament de zece zile, intr-o locatie care nu a fost stabilita inca de conducere.

Gruparea radauteana va disputa nu mai putin de 12 meciuri de verificare in aceasta iarna, pana la startul returului urmand sa-si testeze fortele cu LPS Suceava (15 ianuarie), Aerostar Bacau (20 ianuarie), Juniorul Suceava (23 ianuarie si 13 februarie), Husana Husi (27 ianuarie si 17 februarie), Somuz Falticeni (30 ianuarie si 20 februarie), Dante Botosani (24 februarie si 3 martie), Ceahlaul Piatra Neamt (27 februarie) si grupa de juniori de elita de la FC Botosani (6 martie).

Vacanta de iarna a risipit si incertitudinea care plana asupra viitorului fotbalului din Radauti, dupa ce conducerea primariei si-a manifestat sprijinul pentru CSM Bucovina. „Vom incepe pregatirile de iarna cu incredere si optimism si datorita faptului ca avem sprijinul domnul primar Bogdan Loghin, a domnului viceprimar Ciprian Tarevici, precum si al consilierilor locali, indiferent de culoare politica. Le multumim pe aceasta cale. De asemenea, tin sa le multumesc si tuturor oamenilor din cadrul clubului pentru munca depusa anul trecut. Fiecare si-a facut bine treaba si asta s-a vazut in rezultatele noastre. Asteptam cat de curand si suporterii in tribune, pentru ca in turul campionatului le-am simtit lipsa. Dorim sa ne mentinem in trioul fruntas al seriei”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Aflata pe locul 3 la finalul turului, la egalitate de puncte cu primele doua clasate, Stiinta Miroslava si Foresta Suceava, formatia radauteana va relua campionat pe 13 martie, cu un meci in deplasare, cu CSM Pascani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți și-a conturat programul de pregătire"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*