Bucovina Rădăuţi şi-a aflat adversarul din primul tur al Cupei României

Federatia Romana de Fotbal a stabilit programul meciurilor din primul tur al Cupei Romaniei, faza nationala. Prima echipa suceveana care va intra in hora competitiei este castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, Bucovina Radauti, trupa lui Daniel Balan urmand sa evolueze miercuri, 9 august, cu incepere de la ora 17.30, pe terenul botosanenilor de la Transdor Tudora.

Nu avem un obiectiv impus in Cupa, dar vom trata competitia cu seriozitate, pentru ca vrem sa ajungem cat mai departe, sa aducem o echipa din esaloanele superioare la Radauti”, a declarat Iulian Ionesi.

Au doi jucatori noi la antrenamente

In alta ordine de idei, sub comanda antrenorului Daniel Balan se pregatesc in aceste zile si doi jucatori veniti de la FC Zalau, este vorba de nigerianul Ibrahim Jamilu (23 de ani) si de mijlocasul Radu Ungureanu (21 de ani). De asemenea, oficialii “alb-albastrilor” i-au facut o oferta si fostului atacant de la Rapid CFR Suceava, Armand Svichi. Bucovina Radauti va incheia cantonamentul de vara cu un meci amical in compania celor de la Sanatatea Darabani, programat duminica, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Bucovina Rădăuţi şi-a aflat adversarul din primul tur al Cupei României"

  1. Sfichi ar fi bun la Foresta !

  2. Radautiu va intra in B

  3. Avem primar la care ii place fotbalul, nu ca Lungu doar vorbe

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*