Bucovina Rădăuți pleacă în cantonament la Sucevița

Bucovina Radauti va intra incepand de miercuri intr-un cantonament de zece zile la Sucevita. Antrenorii Dorin Goian si Daniel Balan vor lua in acest stagiu montan un lot de 18 jucatori, printre care si nou-venitii Vasile Chirilescu (Aerostar Bacau) si Daniel Paius (CSO Viitorul Liteni).

Bucovina este singura dintre echipele sucevene de Liga a III-a care se va pregati centralizat in aceasta iarna. “Am tinut sa facem acest cantonament de iarna pentru ca jucatorii sa aiba continuitate in pregatire. Altfel nu pot progresa. Nu este o perioada tocmai agreata de jucatori, dar este una benefica pentru cresterea capacitatii de efort”, a explicat Dorin Goian, care a precizat si ce prevede o zi de pregatire la Sucevita. “Vor fi cate doua antrenamente pe zi. Dimineata avem antrenament fizic, cu alergari, iar dupa-amiaza vor alterna pregatirea in sala de forta cu antrenamentele cu mingea pe un teren sintetic”, a adaugat Goian.

Lotul de jucatori cu care gruparea radauteana pleaca in cantonamentul din aceasta iarna: Ionut Puianu, Gabriel Marcu – Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Florin Antonesei, Robert Bosinceanu, Cosmin Buziuc, Vasile Danila, Radu Ungurianu, Catalin Coroama, Andrei Cerlinca, Liviu Busuioc, Vlad Stanescu, Robert Ciobanu, Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Daniel Paius si Vasile Chirilescu.

Trupa antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan se va intoarce din cantonament vineri, 8 februarie, cand va disputa si un prim meci de verificare in compania celor la LPS Suceava. In continuarea programului de pregatire, Vitu si compania mai au programate sase jocuri amicale cu Aerostar Bacau (13 februarie), Ceahlaul Piatra Neamt (16 februarie), Somuz Falticeni (20 februarie), FC Botosani II (23 februarie), FC Botosani (27 februarie) și Unirea Curtesti (2 martie).

Clasata pe podium în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Bucovina Radauti va disputa primul meci oficial din acest an pe 9 martie, când pe stadionul Municipal va poposi KSE Târgu Secuiesc.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți pleacă în cantonament la Sucevița"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*