Bucovina Rădăuți l-a cedat pe Vișinar în Liga a II-a

Bucovina Radauti s-a despartit de cel mai promitator jucator din lot, dupa ce fundasul Stejarel Visinar (19 ani) a fost cedat in pauza competitionala din iarna in liga secunda, la Aerostar Bacau.

Prin prestatiile excelente din ultima perioada, Stejarel Visinar ne-a ajutat sa incheiem turul campionatului pe locul 3. Acum, ca a facut pasul spre Liga a II-a, ii uram mult succes sa ajunga acolo unde si-a propus”, a fost mesajul transmis de conducerea Bucovinei Radauti pe pagina oficiala de facebook a clubului. “Este un real talent. Eu, la 19 ani, nu aveam calitatile lui”, recunostea antrenorul Dorin Goian, intr-un interviu acordat recent pentru ProSport LIVE.

Visinar a fost prezentat la noua sa echipa, sambata, alaturi de celelalte sapte achizitii reusite in intersezon de trupa antrenata de Florin Bratu, este vorba de Andrei Udeanu (Otelul Galati), Dudu Druga (ex – Foresta Suceava), Alin Gojnea (CS Balotesti), Sorin Tabacariu (FC Arges), Liviu Gheorghe (Dacia Unirea Braila), Alexandru Pop (UTA Arad) si Iulian Carabela (Daco-Getica).

Stejarel Visinar va fi coleg la Aerostar cu alti trei jucatori suceveni: Cornel Cainari, Vali Buhacianu si Mugurel Florescu, ultimul fiind transferat tot de la Bucovina Radauti, la inceputul acestui sezon.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bucovina Rădăuți l-a cedat pe Vișinar în Liga a II-a"

  1. Mult succes in cariera!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*