Rădăuţi – Pojorâta: 2-1

Bucovina Radauti se simte bine in amicale.

Echipa condusa de Iulian Ionesi si-a trecut in cont a treia victorie de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce s-a impus sambata, cu scorul de 2-1, in fata colegei de serie Bucovina Pojorata, intr-un meci disputat pe terenul din Badeuti.

Aflata in fata celui de-al treilea test din intersezon, FC Pojorata a intrat la pauza in avantaj, gratiei golului din minutul 30 semnat de Kuruc, fundasul oaspetilor marcand cu latul sub bara transversala in urma unui corner.

Radautenii au replicat in minutul 60, cand Zaremba a restabilit egalitatea, dupa ce a impins in poarta, din doi metri, o minge deviata cu capul de catre Vitu. Mai mult, Ionesi si compania au trecut in avantaj cu opt minute inainte de final, cand Lutac a finalizat din 11 metri, cu un sut la coltul lung, o centrare trimisa de Sabie.

Bucovina Radauti: Prutean – A. Ciurla, Vitu, Hrimiuc, Sabie – Grecu, Zaremba, Pasaila, Ionesi – Apostol, Lutac. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Julei, C. Ciurla, Vicol, Siritean, Hantari si A. Alexandru. Stoian si Puha au fost invoiti pentru acest meci, portarul Butnariu s-a accidentat la incalzire, in vreme ce Cotoara a fost trimis la echipa a doua, Bucovina II Milisauti, din cauza actelor de indisciplina.

FC Pojorata: Turita – Patca, Bolbos, A. Razlog, Kuruc – Cherariu, Ionita, Coltea, Platon – Buhacianu, Rus. Antrenor: Danut Mandrila. Au mai intrat: Puianu – Cristescu, Prundean, Iuga, Stanescu, Varlan, Dutica, Padurariu si Balan.

Bucovina Radauti va incheia seria jocurilor de pregatire din intersezon miercuri, pe acelasi teren din Badeuti, contra juniorilor republicani de la LPS Suceava.

In schimb, pana la startul returului, FC Pojorata va mai disputa doua amicale, ambele la Campulung, marti, cu Rapid Dumesti, si vineri, cu Gloria Bistrita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rădăuţi – Pojorâta: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*