Bucovina Rădăuți este în 16-imile Cupei

Bucovina Rădăuți s-a calificat în șaisprezecimile de finala ale Cupei României, după ce a trecut miercuri dupa-amiaza, pe stadionul Municipal, în urma reprizelor de prelungire, cu scorul de 2-0, de iesenii de la CS Ştiința Miroslava.

Cele două formații au prestat un joc anost într-o primă repriză în care nu a fost consemnat nici măcar un șut pe poarta.  Meciul s-a animat în partea secundă, când trupa lui Dorin Goian a forțat deschiderea scorului la ocaziile avute de Busuioc, Cerlincă și Dănilă. Niciunul nu a reușit însă să-l învingă pe Turiță, Tăcuțanu a ratat o ocazie uluitoare la poarta adversă, iar partida a intrat în prelungiri. Golul a picat logic în minutul 93, când Stănescu a marcat cu un șut din mijlocul careului. Bucovina și-a dublat avantajul în minutul 101, prin nou-intratul Ionesi, care a înscris cu o execuție din marginea careului. Eroul finalului de meci a fost portarul Puianu, care a  parat în două rânduri in fata lui Marin, un penalty executat de doua ori. Oaspetii au incheiat partida cu un jucator mai putin pe teren dupa eliminarea lui Gorovei, in minutul 103.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Antonesei, Ciobanu – Stănescu, Dănilă – Busuioc, Buziuc, Ungurianu – Stoian. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Bosînceanu, Ionesi, Cerlincă și Daniel Bălan.

În șaisprezecimile de  finala, programate la sfârșitul acestei luni, Bucovina va înfrunta o echipă de Liga I. Ultima calificare a unei echipe radautene in saisprezecimile Cupei Romaniei dateaza din 1983. Atunci, Metalul Radauti era invinsa in aceasta faza a competitiei, pe teren propriu, de FC Arges, scor 1-3.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți este în 16-imile Cupei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*