Bucovina Rădăuți dă startul pregătirilor de iarnă

Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană de Liga a III-a care începe pregătirile pentru retur, trupa condusă de Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Marius Lup și Cristian Butnariu urmând să se reunească astăzi, la ora 14.30, la stadionul Municipal.

La reunire sunt așteptați 22 de jucători, plus Vasile Vitu, care se va antrena cu noi până se hotărăște unde își va continua cariera. Mari mișcări de trupe nu avem de gând se facem. Vor mai veni unul-doi jucători și, probabil, vom pleca unul-doi”, a precizat antrenorul principal Iulian Ionesi.

Gruparea rădăuțeană vrea să testeze mai mulți tineri în prima parte a pregătirilor de iarnă, astfel că sâmbătă se va deplasa la Suceava pentru un prim amical cu juniorii Liceului cu Program Sportiv din localitate.

Calendarul amicalelor mai cuprinde alte 11 meciuri cu Aerostar Bacău (20 ianuarie), Juniorul Suceava (23 ianuarie și 13 februarie), Hușana Huși (27 ianuarie și 17 februarie), Şomuz Fălticeni (30 ianuarie și 20 februarie), Dante Botoșani (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și cu grupa de juniori de elită de la FC Botoșani (6 martie).

Cea mai grea perioadă a pregătirilor de iarnă se anunță între 3 și 13 februarie, când Plămadă și compania vor intra în cantonament, cel mai probabil la Rădăuți.

Aflată pe locul 3 la finalul turului, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Ştiința Miroslava și Foresta Suceava, formația rădăuțeană va relua campionatul pe 13 martie, cu un meci la Pașcani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți dă startul pregătirilor de iarnă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*