Bucovina Rădăuți are amical cu FC Amicii Bruxelles

Bucovina Radauti isi intrerupe semicantonamentul pentru un amical in compania celor de la FC Amicii Bruxelles, meciul urmand sa aiba loc miercuri, de la ora 17.00, la Fratautii Vechi. Cu aceasta ocazie, antrenorii Dorin Goian si Daniel Balan vor testa mai multi jucatori adusi in probe, printre care Bejenar, Manolea, Baicu, Bargan sau Sahlean, veniti de la Liceul cu Program Sportiv.

Adversara de miercuri a radautenilor, FC Amicii, a fost infiintata in anul 2014 si activeaza cu mare succes in campionatele regionale din zona Bruxelles, unde in aceasta vara a reusit sa promoveze din P4 in P3 – echivalentul Ligii a IV-a de la noi. Formata in proportie de 80% din jucatori romani, FC Amicii are in componenta si doi jucatori care au evoluat in trecut la echipe din judetul Suceava, este vorba de Robert Acatrinei (Progresul Fratautii Vechi) si Dorel Grecu (Bucovina Radauti).

Pentru trupa lui Dorin Goian si Daniel Balan este al treilea amical de la startul pregatirilor de vara, dupa cele cu Ozana Targu Neamt (scor 0-0) si LPS Suceava (12-1). Pana la startul noului sezon, Bucovina isi va mai testa fortele cu Gloria Bistrita (vineri), Aerostar Bacau (30 iulie si 17 august), Somuz Falticeni (3 si 10 august), Ceahlaul Piatra Neamt (7 august) si FC Botosani II (13 august).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți are amical cu FC Amicii Bruxelles"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*