Bucovina Rădăuți a încheiat anul într-un cadru festiv, cu vin și purceluș la proțap

Bucovina Radauti a incheiat anul intr-un cadru festiv. De la banchetul de final, organizat duminica la restaurantul “La Garla Morii”, nu au lipsit vinul de casa si purcelusul la protap. Cu aceasta ocazie, “alb-albastrii” au tinut sa-i ofere antrenorului Dorin Goian un tricou inscriptionat cu mesajul “La multi ani, mister!”, fostul international implinind martea trecuta varsta de 37 de ani.

S-au tras concluzii si s-au facut planuri de viitor, dupa un tur terminat de gruparea radauteana pe locul 7 in seria intai a Ligii a III-a, la sase puncte de podium. “A fost un tur de campionat bun. Am inceput cu trei infrangeri, dar ne-am revenit pe parcurs, odata cu venirea lui Dorin Goian. Mi-am dorit pe cineva langa mine pe banca sa ma ajute si m-am gandit la Goe. Am fost colegi si la Steaua si la Suceava, este un baiat foarte serios, acum face scoala de antrenori si ma bucur ca am reusit, impreuna cu Iulian Ionesi, sa-l convingem sa vina la Radauti”, a declarat Daniel Balan.

Antrenor-jucator in turul campionatului, Daniel Balan spune ca va mai intra in teren doar in cazul in care echipa are nevoie de el: “Este o diferenta mare intre a fi jucator si a fi antrenor. E mai greu pe banca, mai ales ca eu sunt un tip coleric. Am jucat vreo patru etape la inceput, apoi am zis ca este mai bine sa las copiii sa joace. Mi-e de ajuns ca jucator”. Fostul stelist a dezvaluit si secretul prin care Bucovina a terminat turul in prima jumatate a clasamentului. “Totul este ok din punct de vedere financiar. Stabilitatea financiara este cel mai important lucru la o echipa. Apoi, noi ne-am bazat doar pe jucatori din Suceava si nu ne-am inselat. Am plecat la drum cu o echipa tanara si am facut treaba buna”, a mai spus Balan.

La randul sau, presedintele Vichentie Popescu s-a declarat multumit de parcursul echipei in tur, fiind increzator ca Bucovina isi va indeplini obiectivul, acela de a termina sezonul pe unul dintre primele cinci locuri. “Am intalnit echipele valoroase ale seriei la inceputul sezonului, Aerostar si Otelul, si am suferit acele trei infrangeri. Pe final de tur insa, am avut rezultate bune. Asta si datorita antrenorilor. S-a cunoscut munca prestata de Daniel si Dorin. Noi avem ca obiectiv o clasare pe primele cinci locuri si vom face tot posibilul sa-l indeplinim. Ar fi multumitor, tinand cont ca suntem in primul an dupa promovare”, a spus Popescu.

In iarna, gruparea radauteana va incerca sa se intareasca in special in compartimentul ofensiv. “Avem o lista de achizitii, iar in functie de banii de care vom dispune, pentru ca noi avem un plafon salarial, vom incerca sa mai aducem cativa jucatori. Am vrea sa mai facem cateva transferuri in compartimentul ofensiv. Apararea a fost buna in turul campionatului, dar la finalizare am stat ceva mai prost”, au precizat oficialii Bucovinei.

Vitu si compania se vor afla in vacanta pana la jumatatea lunii ianuarie 2018, cand este programata reunirea lotului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina Rădăuți a încheiat anul într-un cadru festiv, cu vin și purceluș la proțap"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*