Bucovina Rădăuți a avut 22 de jucători la reunire

Bucovina Rădăuți s-a reunit la începutul acestei săptămâni, pe stadionul Municipal, în vederea începerii pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a.

La primul antrenament din acest an, sub comanda lui Ionuț Plămadă s-au prezentat 22 de jucători. Față de lotul din toamnă, au lipsit Iulian Coroamă, transferat la Aerostar Bacău, Răzvan Cimbru, operat la genunchi, și Ruben Sumanariu, care e gata să abandoneze cariera de fotbalist pentru a pleca în Anglia.

Au fost prezenți în schimb membrii galeriei “Vultanii Bucovinei”, directorul clubului Cosmin Nichiforiuc și patronul firmei Tarsin, Corneliu Lucescu, care și-au reiterat sprijinul pentru echipă.

Până la reluarea campionatului Ligii a III-a, trupa antrenată de Ionuț Plămadă are în program nu mai puțin de zece jocuri de verificare.

Astfel, gruparea rădăuțeană va întâlni în pregătiri formațiile FC Botoșani U19 (22 ianuarie), Juniorul Suceava (29 ianuarie și 12 februarie), Politehnica Iași (5 februarie), Gloria Bistrița (10 februarie), Şomuz Fălticeni (16 și 23 februarie), Foresta Suceava (19 februarie), Ştiința Miroslava (16 februarie) și CSM Pașcani (3 martie).

Cu trei etape rămase din sezonul regular, Bucovina Rădăuți ocupă locul 3 în clasamentul Seriei I, cu șanse mari de calificare în play-off.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipa rădăuțeană mai având de jucat în sezonul regular cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă). 

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bucovina Rădăuți a avut 22 de jucători la reunire"

  1. Felicitari

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*