Bucovina – Pojorâta: 3-3

Bucovina Radauti a inregistrat primul rezultat de egalitate in partidele de verificare programate in aceasta iarna, dupa ce a incheiat nedecis, scor 3-3, in compania divizionarei a patra FC Pojorata, intr-un amical desfasurat astazi, pe stadionul din Vatra Dornei. Campioana de toamna a Ligii a 4-a a marcat prima, dar radautenii au restabilit egalitatea pana la pauza prin capitanul Ionesi. In partea secunda, trupa antrenata de Lucian Burlacu s-a desprins la doua goluri, gratie reusitelor semnate de Apostol, care a transformat un penalty, si acelasi Iulian Ionesi, care a punctat cu o lovitura de cap. FC Pojorata a avut insa ultimul cuvant, reusind sa restabileasca nesperat egalitatea la ultimele doua faze de atac ale meciului, scor final 3-3.

Bucovina Radauti: Butnariu – Alupei, Vitu, Breniuc, Dutica – Pasaila, Avramia, Rusu, Stoian – Apostol, Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Zaremba, Scantei, Viu si Alexandru, restul jucatorilor din lot fiind menajati.

Odata cu fluierul final al meciul de verificare de astazi cu FC Pojorata, “galben-albastrii” au pus punct si stagiului centralizat de pregatire de la Vatra Dornei. Ionesi si compania vor reveni luni la antrenamente, urmand ca sambata, 16 februarie, sa dispute un meci amical pe terenul colegei de serie Stiinta Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – Pojorâta: 3-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*