Bătaie marinărească (video)

Cetatea Suceava a primit astazi o lectie la malul marii. Elevii lui Ioan Radu au invatat ca nu pot pacali fotbalul la infinit si au pierdut restanta cu Farul Constanta in ultimele secvente ale jocului, dupa un meci in care echipa suceveana a incercat sa apere din primul pana in ultimul minut o remiza alba in fieful “marinarilor.” Unicul gol al intalnirii a fost marcat de nigereanul Mansur in minutul 89.

Farul Constanta: Sardescu – Măţel, Papp, Diogo, Mendy – Andrade (Mansur ’57), Teekloh (Fatai ’79), B. Andone, C. Matei – M. Ene, Chico (Pacuraru ’90). Antrenor: Marius Sumudica.

Cetatea Suceava: Pascal – Plecanciuc, Cososchi, Feraru, Halip, Semeghin – Apetri, Homneac (Ailenei ’68), Tomaz – Azaharioaiei (Jalba ’61), Palimaru (Hapiuc ’77). Antrenor: Ioan Radu.

Filmul meciului:

Min 5: Farul rateaza prima mare ocazie a jocului. Ene executa periculos o lovitura libera de la 20 de metri, Pascal respinge cu greu in fata, iar Chico trimite cu capul in transversala portii sucevene.

Min 11: Cetatea scoate capul de la cutie. Apetri trimite o pasa peste fundasii adversi, mingea ajunge la Palimaru, dar varful oaspetilor suteaza slab, direct in bratele goalkeeperului Sardescu.

Min 15: “Marinarii” revin la timona. Bogdan Andone patrunde in banda stanga, centreaza perfect pentru Andrade, dar sutul mijlocasului gazda trece putin pe langa buturile aparate de Pascal.

Min 24: Gazdele forteaza deschiderea scorului. Papp rateaza mai intai intalnirea cu balonul in gura portii adverse, pentru ca apoi Teekloh sa finalizeze pe langa tinta o incursiune personala.

Min 35: Cetatea arata ca stie si sa atace. Iesita in jumatatea adversa, trupa lui Ioan Radu isi trece in cont o ocazie prin Homneac, dar sutul capitanului oaspetilor trece peste poarta lui Sardescu.

Min 41: Semeghin executa inselator o lovitura libera din banda dreapta, Plecanciuc deviaza mingea spre poarta constanteana, dar Sardescu este la coltul scurt si respinge in corner.

Min 42: Ene se distreaza pe partea dreapta a defensivei sucevene, centreaza in centrul careului, de unde Andrade rateaza o noua ocazie monumentala, trimitand peste poarta din 8 metri.

Pauza: Arbitrul George Radulescu fluiera sfarsitul primei reprize. Scor la pauza 0-0… si Cetatea scapa deocamdata nevatamata din coltii “rechinilor” lui Marius Sumudica.

Min 50: Farul a pus stapanire pe joc inca din debutul reprizei secunde si gazdele au doua lovituri libere consecutive din preajma careului sucevean. Pascal intervine decisiv la centrarea lui Matel.

Min 56: Chico scapa din marcajul fundasilor suceveni, dar trimite pe langa stalpul din dreapta a portii sucevene. La o faza anterioara, portughezul fusese blocat in ultimul moment de Tomaz.

Min 62: Cetatea e sub asediu total. Nou-intratul Mansur si fundasul Papp rateaza alte doua ocazii pentru constanteni. Oaspetii nu au contat in ofensiva in prima ora de joc.

Min 77: Ioan Radu renunta si la ultimul atacant din teren. Varful de lance Palimaru este inlocuit cu un mijlocas la inchidere Hapiuc. Oaspetii apara eroic o remiza alba la Constanta.

Min 87: “Marinarii” sunt aproape de a sparge ghinionul. Chico prinde un sut frumos de la 22 de metri, dar mingea portughezului intalneste transversala si tabela de marcaj ramane intacta.

Min 89: GOOOL! 1-0 pentru Farul. Gazdele deschid finalmente scorul prin nigereanul Mansur, care suteaza imparabil de la 14 metri o minge respinsa de apararea suceveana.

Foto: Cuget Liber

Urmariti mai jos rezumatul partidei:

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bătaie marinărească (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*