Bătaie cu ranga la AJF

Sediul Asociatiei Judetene de fotbal a fost vineri scena unei batai in adevaratul sens al cuvantului. Protagonisti au fost secretarul AJF, Bogdan Agafitei (foto sus) si arbitrul Florin Matei. Primul dintre ei l-a atacat pe Forin Matei cu ranga, arbitrul din Falticeni necesitand in urma “corectiei” primite intre 11-12 zile de ingrijire medicala.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineata la sediul AJF din Suceava. Victima venise pentru a sustine un examen pentru arbitri.

Am venit impreuna cu Lilioara Gramada (n.r. presedinte Comisia Judeteana a Arbitrilor). Cand am ajuns domnul Agafitei a inceput sa imi reproseze ca l-am vorbit unei persoane ca bea tot timpul. A urmat apoi un schimb de replici acide, moment in care Lilioara a plecat in biroul ei. Printre altele, domnul Agafitei m-a amenintat ca nu voi arbitra nicioadata si m-a injurat de mama, care Dumnezeu sa o ierte, a murit recent. A luat apoi o ranga de dupa birou si s-a repezit spre mine. Prima data mi-a dat peste mana si apoi m-a lovit la coaste“, a marturisit Florin Matei.

In urma loviturilor primite, arbitrul falticenean are nevoie de 11-12 zile de ingrijire medicala la domiciliu. Florin Matei a tinut sa precizeze ca nu are nimic cu AJF, insa in cazul lui Agafitei a depus deja plangere penala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bătaie cu ranga la AJF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*