Bronz național la Juniori II

Lps Suceava a cucerit medalia de bronz la turneul final al Campionatului National de lupte greco-romane rezervat echipelor de juniori II, competitie care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti.

Plecata in capitala din postura de ocupanta a locului 3 la sfrasitul celor patru turnee de calificare la turneul final, delegatia condusa de antrenorul Andrei Bolohan a reusit sa-si apare ultima pozitie a podiumului dupa o lupta stransa cu echipele de la Css Brasov si Lps Botosani. Performerii echipei sucevene au fost Ionut Acostachioaie si Andrei Apetre, cei doi reusind sa castige toate luptele purtate la categoriile de greutate 50 de kilograme, respectiv 69 de kilograme. La zestrea de puncte a celor de la Lps Suceava au mai contribuit sportivii: Tiberiu Damian (42 kg), Mihai Sulea (46 kg), Nicolae David (54 kg), Iulian Soparla (58 kg), Razvan Pandelea (63 kg), Bogdan Amarculesei (76 kg), George Hreniuc (85 kg) si Constantin Hutuleac (100 kg).

Am plecat la turneul final cu gandul de a obtine o medalie, dar dupa primele meciuri ne-am dat seama ca putem visa la mai mult, chiar sa ne batem pentru titlul national. Baietii s-au motivat foarte bine, iar lupta a fost extrem de stransa, tinand cont ca atat echipa noastra, cat si cele din Brasov si Botosani au suferit cate o singura infrangere pe parcursul turneului. Cand s-a tras linie insa si s-au adunat punctele, noi am iesit pe locul 3”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Andrei Bolohan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bronz național la Juniori II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*