Bradatan isi cauta alta echipa

Extrema dreapta Constantin Bradatan nu va mai continua la Suceava. Handbalistul in varsta de 23 de ani si-a incheiat in aceasta vara contractul cu Universtatea, iar in momentul de fata isi cauta o noua echipa.

Directorul tehnic Petru Ghervan a marturisit ca a purtat discutii cu jucatorul in varsta de 23 de ani, in urma carora s-a convenit ca Bradatan sa plece de la Universitatea.

“In principiu nu mai este jucatorul nostru. Bradatan a hotarat dupa cateva discutii, nu foarte multe, ca isi va gasi alta echipa. Este optiunea lui iar eu o respect, bineinteles cu parere de rau, pentru ca ne despartim de un jucator care este sucevean”, a anuntat Petru Ghervan.

Conducerea Universitatii nu isi face griji in privinta locului lasat liber de Bradatan, Petru Ghervan dand asigurari ca jucatorul poate fi inlocuit.

“Pentru extrema dreapta sunt solutii suficiente, de aceea nu ma ingrijoreaza situatia in care ne aflam. N-ar fi fost rau daca ramanea pentru ca stie ce jucam noi, simte jocul echipei, pentru ca are deja doi ani de cand e aici. Oricum, sunt solutii suficiente ca sa nu ne plangem la ora asta”, a conchis tehnicianul Universitatii.

In varsta de 23 de ani, Bradatan a mai evoluat pentru Minaur Baia Mare, echipa cu care a participat in Cupa EHF. La nivel de juniori, extrema dreapta se poate lauda cu un titlu de campion national si o alta prezenta in finala.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close