Boxează pentru o medalie

Pugilistii suceveni Razvan Petrenciuc (foto) si Nicu Berariu au debutat cu dreptul la Campionatele Nationale de Box pentru seniori, competitie ce se desfasoara in aceste zile in Sala Sporturilor din Resita, in prezenta a 87 de sportivi din toata tara.

Inscris in concurs la categoria 81 de kilograme, Razvan Petrenciuc a ajuns in faza sferturilor de finala, dupa ce l-a invins ieri, in primul tur, prin decizia unanima a arbitrilor judecatori, cu scorul de 3-0, pe timisoreanul Denis Marta, iar diseara intra in lupta pentru medalii, urmatorul sau adversar fiind un boxer din Alba Iulia.

Din ring a iesit victorios si Nicu Berariu, pugilistul de la CSM Florconstruct Suceava castigand la puncte, scor 2-1, meciul de debut, contra timisoreanului Florin Lepadatescu, la categoria +91 de kilograme. Conform tabloului, in faza sferturilor de finala, diseara, Nicu Berariu urmeaza sa-si incruciseze manusile cu o cunostiinta mai veche, falticeneanul Lucian Atanasoaie, legitimat in prezent la SCM Bacau.

Nicu Berariu a avut parte de un meci exploziv. A castigat primele doua reprize, a fost numarat in cea de-a treia, dar a revenit spectaculos pe final. Are un culoar foarte bun pana in finala, iar acest lucru ne ofera sperante la o medalie. Stiu cat am muncit cu acesti baieti in ultima perioada si cred ca avem sanse mari sa prindem un loc pe podium”, a declarat antrenorul Anducu Vornicu.

Astazi a intrat in concurs si cel de-al treilea boxer sucevean deplasat la Resita, este vorba de Ionut Vornicu, la 56 de kilograme. In schimb, desi s-a aflat initiat pe lista pentru Campionatele Nationale de seniori, Lazar Nechita nu a fost lasat sa concureze, asta in conditiile in care Asociatia Internationala de Box a stabilit recent ca la nationalele de seniori sa participe doar sportivi care au împlinit 19 ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Boxează pentru o medalie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*