Bănăţenii, somaţi să câştige

Politehnica Timisoara sta pe un butoi cu pulbere inaintea meciului de sambata cu Universitatea Suceava. Suparati foc dupa esecul rusinos de la Baia Mare, scor 21-34, conducatorii gruparii banatene anunta masuri severe si disponibilizari in cadrul lotului, daca “alb-violetii” nu-si spala pacate in jocul cu trupa lui Bibirig.

Dacă nu câştigăm meciul de sâmbătă cu unii dintre jucători nu vom mai discuta! Se poate spune că jocul cu Universitatea Suceava este hotărâtor, ne vom despărţi de câţiva jucători. După următoarele două jocuri vom face o analiză şi vedem cine pleacă pentru că nu se poate să avem o echipă de domnişoare şi o mentalitate pe măsură! Le oferim toate condiţiile iar ei nu joacă nimic“, a anuntat, pe un ton amenintator, presedintele gruparii banatene, Viorel Serban, citat de siteul www.sportvest.info.

Ocupanta a locului 12 in clasament, cu doar 3 victorii in 12 partide, Poli Timisoara are in cadrul lotului si un fost coechipier al “studentilor”, pivotul Marius Ignat (foto), autor a 24 de goluri in actuala stagiune.

Meciul dintre Poli Timisoara si Universitatea Suceava este programat sambata, cu incepere de la orele 17.00

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bănăţenii, somaţi să câştige"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*