„Bibirig sa nu mai joace”

Prezenta lui Leonard Bibirig in teren si in sezonul viitor ramane o dilema. Antrenorul-jucator al Universitatii asteapta acum finalul perioadei de transferuri, pentru ca in functie de jucatorii care vor fi adusi la Suceava, se va hotari viitorul sau.

Imediat dupa primirea titlului de cetatean de onoare al Sucevei, Bibirig a purtat o discutie cu Petru Ghervan referitoare la viitorul sau la Universitatea. In urma conversatiei a ramas ca directorul tehnic al clubului sa decida daca Bibirig va mai juca si din toamna, sau va deveni antrenor principal.

“Alta era situatia daca Tutu nu s-ar fi accidentat. Eram hotarat sa ii organizez un meci de retragere lui Bibirig in cadrul editiei din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc”. Consider ca axarea sa doar pe antrenorat i-ar fi benefica. Nu este drept ca Leonard Bibirig sa fie judecat mai mult ca jucator decat ca antrenor. Munca lui se vede in jocul celorlalti. Cand echipa merge bine, ceilalti sunt laudati, iar cand pierdem, Bibirig este principalul vinovat. Este nedrept sa fie judecat de fiecare data cand trimite mingea in bara. El este o persoana care pune mult suflet si se antreneaza mai mult decat oricare jucator. Astfel, din punctul meu de vedere este clar: Bibirig sa nu mai joace! Cum insa in momentul de fata nu prea avem solutii de rezerva, ar fi posibil ca Leonard sa mai joace inca un an. Asteptam sa vedem ce jucatori putem aduce in aceasta vara la Suceava, apoi vom lua o decizie”, a marturisit Petru Ghervan.

Deocamdata, singura noutate in cadrul lotului Universitatii o reprezinta venirea lui Bogdan Soldanescu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *