Bibirig, multumit de Dediu

Confruntarea cu Minaur Baia Mare a reprezentat primul meci pentru Claudiu Dediu în tricoul Universităţii. Fostul inter stânga al echipei Steaua a evoluat puţin, dar l-a mulţumit pe antrenorul Leonard Bibirig.

Transferat la Universitatea Suceava în urmă cu o săptămână, Claudiu Dediu nu a fost titular în meciul cu Minaur. Atat cât a jucat a făcut-o însă bine, lucru remarcat de spectatori dar şi de antrenorul Leonard Bibirig.

“Avand in vedere ca a facut doar trei antrenamente cu echipa, pentru primul meci pot spune ca e spre bine. Cu Minaur a avut doua faze in momente critice ale meciului pe care le-a rezolvat singur. Mai are mult de munca, trebuie sa avem toti rabdare cu el. Pe parcursul campionatului sper sa isi aduca un aport mai mare la rezultatele echipei”, a spus Leonard Bibirig.

Cealaltă achiziţie recentă a sucevenilor, Cornel Grigorie, nu a jucat deloc cu Minaur, în locul său fiind preferaţi Răzvan Gavriloaia şi Constantin Brădăţan. Din păcate, primul dintre aceştia s-a accidentat, iar prezenţa sa în teren în următoarea etapă stă sub semnul întrebării.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig, multumit de Dediu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*