Bibirig crede in Nationala lui Ghervan

Leonard Bibirig este optimist cand vine vorba de debutul lui Petru Ghervan pe banca tehnica a Echipei Nationale, din postura de antrenor principal. Tehnicianul Universitatii crede ca Romania va obtine rezultate bune in amicalele din cadrul “Cupei Panonia”.

“Avand in vedere ca il cunosc foarte bine pe domnul profesor Petru Ghervan, cred ca tricolorii vor face o figura frumoasa la Cupa Panonia. Important nu sunt insa rezultatele de la aceasta competitie, importante sunt evolutiile echipei din ianuarie incolo, cand vor incepe calificarile”, a afirmat Leonard Bibirig.

“Cupa Panonia” va avea loc in perioada 29-31 octombrie la Veszprem, in Ungaria si va consemna primele meciuri ale lui Petru Ghervan de cand a fost numit oficial antrenorul Echipei Nationale de handbal masculin. Romania va debuta la acest turneu joi in compania Serbiei, vineri va infrunta Tunisia, iar sambata va evolua in compania echipei gazda, Ungaria. Toate adversarele tricolorilor din cadrul acestui turneu au participat la Campionatul Mondial care a avut loc in luna ianuarie, in Croatia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig crede in Nationala lui Ghervan"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*