Baschet cu scop caritabil

Cupa Mos Craciun Phoenix Bogdan Stejar

Clubul de baschet ACS Phoenix Suceava a organizat zilele trecute cea de-a doua ediție a proiectului social intitulat „Moșu’ joacă baschet”. Acțiunea s-a adresat copiilor legitimați la clubul sucevean, dar și părinților, iar donațiile strânse au fost dăruite copiilor de la Așezământul “Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți.

Evenimentul a fost organizat de clubul ACS Phoenix Suceava, împreună cu Decathlon Suceava și Direcția Județeană pentru Sport, și s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava. Peste 60 de sportivi ai clubului de baschet A.C.S. Phoenix, de la categoriile de vârstă sub 10, sub 12, sub 14 și sub 16 ani au jucat baschet, iar in ultima etapă a acțiunii pe teren au intrat chiar și 20 de părinți. Scopul organizatorilor a fost de a strânge fonduri și bunuri pentru copiii de la așezământul „Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți.

„Am invitat la această acțiune pe toti cei interesați să doneze. Chiar și pentru sportivii legitimați la clubul nostru este un fel de cadou, pentru că așa îi învățăm să ofere cadouri altor copii, mai puțin norocoși”, a spus președintele clubului ACS Phoenix Suceava, Andrei Tiperciuc.

Cupa Mos Craciun Phoenix 1

La final, vicepreședintele clubului, Bogdan-Alexandru Stejar, a anunțat că acțiunea și-a atins scopul, reușind să se strângă haine, jucarii, alimente, dar și bani.

„Proiectul s-a bucurat de un real succes, drept dovadă fiind donațiile de la final. Sperăm ca la acțiunile următoare să avem aceleași rezultate și să putem da o mână de ajutor și altor persoane care au nevoie. Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și, pe această cale, urăm tuturor sucevenilor Crăciun Fericit și La multi ani!”, a anunțat Bogdan-Alexandru Stejar.

La Așezământul „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți sunt 130 de copii, cu varsta cuprinsă între 3 și 24 de ani.

Cupa Mos Craciun Phoenix cadouri

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Baschet cu scop caritabil"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*