Barbu: „Nu ştiu dacă revin”

Rapid Suceava ar putea ramane din aceasta iarna fara sprijinul antrenorului Marin Barbu. Plecat acasa pe perioada sarbatorilor, “Magiun” nu stie daca se mai intoarce pe Areni. “Nu stiu daca mai revin la Suceava. Astept si eu sa se clarifice situatia financiara de la club. Daca va fi cat de cat o stabilitate din punct de vedere al banilor, putini, atat cat sunt, echipa se poate mentine in Liga a II-a, mai ales ca in acest moment nu este pe loc retrogradabil. Pentru asta insa nu trebuie sa mai plece niciun jucator. Colectivul ramas este bunicel. Mai trebuie sa se faca doua-trei infiltratii in actualul lot”, considera Barbu. “Magiun” a prezicat ca deocamdata nu are nicio oferta din partea vreunei alte echipe. “N-am nicio oferta. In prima liga este greu sa patrunzi ca antrenor, iar la nivelul ligii a doua e totul o apa si un pamant. Se antreneaza pe baza de cumetrii”.

Tehnicianul considera ca Daniel Balan a gresit atunci cand a ales sa plece in aceasta iarna de acasa pentru a semna cu Universitatea Craiova. “Parerea mea este ca Daniel Balan nu a facut o alegere buna. De bine de rau, la Suceava era acasa, aici s-au mai dat cate un salariu si cate o prima. In schimb, jucatorii lui Mititelu nu au vazut niciun leu de sase luni, acolo nu este o echipa care sa-ti ofere siguranta. Nu sunt favoriti la promovare. Va promova sigur cealalta echipa din Craiova pentru ca are toate conditiile”, a precizat “Magiun”.

Cel mai probabil, reunirea lotului celor de la Rapid Suceava va avea loc luni 20 ianuarie. Din vechea garda vor lipsi cu siguranta Florin Plamada, reintors la FC Botosani, si Daniel Balan, care a semnat pe un an sI jumatate cu FCU Craiova.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Barbu: „Nu ştiu dacă revin”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*