Baraj – retur | Ozana Tg. Neamț – Viitorul Liteni: 1-2

Viitorul Liteni s-a impus sambata, pe terenul celor de la Ozana Targu Neamt, cu scorul de 2-1, in mansa secunda a barajului de accedere in Liga a III-a. Insuficient insa ca soarta promovarii sa se schimbe, in conditiile in care trupa condusa de Demis Maranda si Catalin Holca fusese surclasata in meciul tur de pe teren propriu cu scorul de 1-4. Chiar daca erau mai mult cu gandul la petrecerea de dupa joc, nemtenii au deschis scorul in minutul 2, cand Apreutesei l-a invins pe Bicleanu cu un sut in vinclu la coltul scurt. Fara nimic de pierdut, campioana judetului Suceava a restabilit egalitatea la jumatatea primei reprize, prin Dutica, care a finalizat cu gol o lovitura de colt. In ciuda faptului ca a ramas cu un om in minus, dupa ce Apostol a fost eliminat pentru doua galbene, Viitorul a trecut in avantaj in minutul 66, cand Bijec a inscris cu capul dupa un corner.

Daca nu luam acele doua goluri in prelungirile meciului tur, cu siguranta altele erau sansele noastre de promovare. Am dominat mansa retur, puteam sa mai marcam chiar si in zece oameni, dar am ratat cateva ocazii incredibile pe final”, a precizat Demis Maranda.

Viitorul Liteni a inceput in urmatoarea formula de joc: Bicleanu – Solcan, P. Razlog, Velescu, D. Cristescu, Dutica, Ov. Bosancu, R. Tomescu, Maftei, Apostol, Bijec. Au mai intrat: Gliga si Netea.

Pe langa Ozana Targu Neamt, din zona Moldovei au mai promovat in Liga a III-a in urma barajului CSM Bacau, Husana Husi si “U” Dunarea de Jos Galati. Jucatorii de la Viitorul Liteni au intrat in vacanta pana la sfarsitul lunii iulie, cand vor debuta in faza nationala a Cupei Romaniei.

Foto: Gelu Cracana

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Baraj – retur | Ozana Tg. Neamț – Viitorul Liteni: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*