„Balonul”, doborât de vânt

Sucevenii care obişnuiau să joace fotbal în Balonul de la Universitate vor trebui să ia o pauză în următoarea perioadă sau să caute un alt teren. Luni seară, copertina care acoperea baza sportivă din campusul universitar a fost distrusă de vânt.

Vântul care s-a abătut în noapte de luni asupra municipiului Suceava a provocat daune considerabile bazei sportive de la Universitate. Balonul care acoperea terenul de fotbal a fost rupt şi trântit la pământ împreuna cu cele 36 de reflectoare care erau prinse de copertină. Din fericire, în jurul orei 22:00, când a avut loc incidentul, în incinta terenului nu se afla nicio persoană.

Balonul este asigurat şi se află în perioada de garanţie, iar firma de asigurări a făcut deja evaluările. Decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Petru Ghervan, speră ca situaţia să se rezolve săptămâna viitoare, pâna atunci orele de sport urmând să se ţină, cel mai probabil, la bazinul de înot. Terenul de sport al Universităţii, acoperit cu balonul cu aer cald a fost inaugurat în februarie 2007, investiţia ridicându-se la aproximativ 5 miliarde de lei vechi.

UPD:Daca reprezentantii Universitatii sustin ca balonul a cazut in jurul orei 22:00, intr-un moment in care nu se aflau persoane pe teren, se pare totusi ca incidentul s-a petrecut la ora 19:00, cand in baza sportiva se juca fotbal. Cert este ca nu au existat victime.

“Parca eram intr-un film SF. Initial am crezut ca paznicul a oprit aerul din greseala. Usa de acces se invartea foarte repede si credeam ca nu mai putem iesi”, a povestit un martor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Balonul”, doborât de vânt"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*