Bălan şi-a reziliat contractul cu Foresta

Foresta a ramas fara capitanul obisnuit, dupa ce fundasul Daniel Balan si-a reziliat astazi contractul de comun acord cu conducerea clubului sucevean.

Presedintele Consiliului de Administratie al Forestei, Andrei Ciutac, a tinut sa-i multumeasca fotbalistului in varsta de 37 de ani pentru aportul pe care l-a adus echipei si i-a urat succes in continuare. „Clubul ACS Foresta Suceava ii multumeste lui Daniel Balan pentru tot aportul pe care l-a adus echipei. In urma discutiilor pe care le am avut cu Daniel, am ajuns la concluzia ca incetarea de comun acord a contractului cu Foresta este cea mai buna solutie. Doresc sa ii urez mult succes in tot ce isi propune si sper sa realizeze lucruri frumoase in viitoarea cariera”, a precizat Andrei Ciutac.

Contactat telefonic, Daniel Balan a explicat motivele pentru care a decis sa-si incheie cariera acum si nu la finalul sezonului. “Nu mai avem nicio motivatie. Odata si odata, trebuia sa ma retrag din activitate. Ori acum, ori la vara, e cam acelasi lucru. Am ajuns la 37 de ani si am zis ca mai bine las un copil care vine din spate sa joace pe postul meu. Le multumesc suporterilor si celor din conducerea clubului. Sunt convins ca echipa isi va reveni si va incepe sa adune puncte”, a spus Daniel Balan.

Daniel Balan a evoluat de-a lungul carierei pentru formatiile Bucovina Suceava, Foresta Falticeni, Steaua Bucuresti, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Arges Pitesti, AEK Larnaca, Aris Limassol, Energia Khabarovsk, FC Botosani si Foresta. Pentru scurt timp, Balan a fost si antrenor la Rapid CFR Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Bălan şi-a reziliat contractul cu Foresta"

  1. Multumim Daniel.Esti un erou.Esti eroul nostru al Sucevei.Mult succes in viitor.

  2. BRAVO DANIEL.CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA SUCEVEAN DIN TOATE TIMPURILE!!!!ERA O PLACERE SA TE VAD „CUM PLECAI CU MINGEA DIN JUMATATEA TA DE TEREN SI AJUNGEAI IN COLTUL OPUS IN CAREUL ADVERS.CURSELE TALE IN DRIBLING IN VITEZA,CENTRARILE TALE.”.MULTUMIM!!!!!!!!!!!!FELICITARI SI MULT SUCCES!!!!!!!!!!!

  3. SA AI MULT SUCCES IN NOUA CARIERA DANIELE.

  4. Ce frumos a dat-o, cum ca vrea sa lase un tânăr sa-i ia locul? Sa mori tu?pe bune?de ce nu ești corect sa recunoști circul făcut luni in vestiar?de ce nu spui ca antrenorul te-a trimis la echipa a doua?of of of of, ce ne ascundem după cires!!!!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*