Bahan, un capitol închis

Marius Bahan este un capitol inchis pentru echipa locala de handbal Universitatea. Exclus din lotul sucevean in urma cu aproape trei luni din cauza mai multor probleme disciplinare, Marius Bahan a primit saptamana trecuta dezlegarea conducerii “studentilor” pentru a se transfera la o alta formatie, jucatorul in varsta de 20 de ani alegand sa-si continue cariera la Csm Bacau, liderul seriei de est a Diviziei A.

Dorinta lui de a pleca la alta echipa era foarte mare si nu avea sens sa mai incercam sa-l convingem sa ramana la noi. A vrut atat de tare sa plece, incat, cred ca era in stare si de alte ispravi pentru a obtine dezlegarea noastra”, a precizat managerul Petru Ghervan.

Marius Bahan a debutat la noua sa formatie la sfrasitul saptamanii trecute, resusind sa marcheze 13 goluri in cele doua meciuri amicale disputate de bacauani in compania celor de la Hc Minaur Baia Mare.

Inainte de a ajunge la Csm Bacau, de serviciile handbalistului s-au mai interesat cluburile Csm Satu Mare, Minaur Baia Mare si Hc Vaslui. Marius Bahan isi va intalni fostii colegi suceveni la jumatatea lunii mai, cand Csm Bacau va evolua pe terenul celor de la Universitatea II, in penultima etapa a Diviziei A.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bahan, un capitol închis"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*