Bahan, sancţionat de CSU

Indisciplina se plăteşte scump la echipa locală de handbal. Deşi este dorit de CSM Bacău, Marius Bahan nu poate părăsi Suceava. Oficialii Universităţii sunt nemulţumiţi de viaţa extrasportivă a jucătorului, dar şi de refuzul acestuia de a evolua pe postul de pivot.

Anul trecut, Marius Bahan a avut evoluţii bune la nivelul Diviziei A şi se anunţa ca fiind o soluţie viabilă pentru Universitatea. Centrului în vârstă de 20 de ani i s-a solicitat, apoi, să joace ca pivot, lucru pe care acesta l-a refuzat.

“Nu vreau să se discute prea mult despre acest băiat. Lui i s-a cerut să joace pe un anumit post şi a refuzat. Acest lucru nu se întâmpla nicăieri, la nici un nivel, cu nici un jucător, indiferent cum se numeşte”, a declarat directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

În plus, oficialii Universităţii Suceava îi reproşeaza lui Bahan derapajele extra-sportive.

“Am fost informaţi de anumite persoane de la căminul C4 că, într-o noapte, acolo nu a fost în regulă ceva. Acest lucru s-a confirmat a doua zi prin declaraţii. Conform Regulamentului de ordine interioară, am hotărât să-l penalizam financiar pe o perioada de trei luni, cu condiţia că, dacă se va reabilita, se va pregăti corespunzător şi va contribui la rezultatele echipei, vom reveni asupra pedepsei respective. La două saptamani după acel incident nocturn, Bahan şi-a reiterat decizia de a nu juca pe postul pe care i s-a cerut la prima echipă. Nimeni nu cred că refuză vreodată să fie promovat la echipa întâia, indiferent pe ce post trebuie să joace. Cred că a şi fost sfătuit greşit de cineva”, a mai spus managerul Universităţii.

Şansele ca Bahan să mai joace pentru Universitatea sunt, aşadar, foarte mici. Tânărul jucător sucevean va rata, însă, şi şansa unui transfer la Bacau, acolo unde i s-a promis un salariu mai mare.

“În următoarele două săptămâni cred că vom clarifica acest lucru, mai ales că va veni si Mihai Sandu. Oricum, nu îl putem premia, lăsându-l să plece, pentru că a fost indisciplinat. Mâine ar putea să vină alt jucător şi să spună că se distrează în cămin ca să plece la echipa unde îi este mai bine. Este ilogic să îl dezlegăm pe un jucător de un contract asumat şi de nişte responsabilităţi pentru faptul că este indisciplinat”, a conchis Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bahan, sancţionat de CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*