Bagă „materiale” la Dorna

Ovidiu Murariu scoate untul din jucatorii rapidisti in stagiului montan de pregatire de la Poiana Negri, “alb-visiniii” avand programate si cate trei antrenamente pe zi. La capitolul “materiale”, Semeghin si compania isi incep ziua cu o scurta inviorare la ora 7.30, dupa care au parte de cate doua reprize de alergari pe potecile din imprejurimile pensiunii “La bella vista”, fiecare pe o distanta de 8-10 kilometri, sedinte fizice de la care nu sunt scutiti nici macar portarii Andrei Preda (foto) si Marius Zavoi.

Deocamdata nu a cedat vreun jucator si speram ca toti sa duca la bun sfarsit aceasta perioada de acumulari fizice, in care efectuam si cate trei antrenamente pe zi, atat in aer liber, cat si in sala de forta”, a precizat antrenorul Ovidiu Murariu, dupa primele trei zile petrecute la Poiana Negri.

Putinul timp liber ramas este impartit intre masa de biliard, cea de ping-pong, jocul de rummy si internet.

Duminica, cu incepere de la orele 11.00, rapidistii vor disputa pe stadionul din Vatra Dornei un meci de verificare in compania divizionarei a patra Minerul Iacobeni. La intoarcerea din cantonamentul montan de la Poiana Negri, programata pentru sambata, 9 februarie, “alb-visiniii” vor face un scurt popas pe terenul din Campulung Moldovenesc, unde au programat un meci amical in compania colegei de serie Dunarea Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bagă „materiale” la Dorna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*