“Bacăul umblă la a treia mână”

Chiar dacă susţin că Rapidul nu îi poate încurca în lupta pentru promovarea în eşalonul secund, conducătorii grupării ACS Bacău acordă o atenţie sporită formaţiei sucevene. Antrenorul “ceferiştilor”, Ion Buzoianu, susţine că apropiaţi ai grupării băcăuane au fost prezenţi pe Areni la ultimele două meciuri şi chiar au premiat adversarii Rapidului.

Conform tehnicianului sucevean, o victorie contra Rapidului este răsplătită cu cel puţin 200 de milioane de lei vechi.

“Bacăul umblă cu noi la a treia mână. Toată lumea ştie că, la meciul cu Piatra Neamţ, Goian a fost în tribuna, iar la meciul cu Roman au fost 2-3 oameni cu maşini cu număr de Bacău, parcate în faţa Universităţii. Se comunica evoluţia scorului din 15 în 15 minute. Adversarii noştri sunt stimulaţi cu sume între 200 şi 250 de milioane. Ca să ştiţi, cei de la Panciu au primit 250 de milioane pentru victoria cu noi”, a spus Ion Buzoianu.

Antrenorul Rapidului se aşteaptă la un meci foarte greu în următoarea etapă, pe terenul grupării Cetatea Tîrgu Neamţ.

“Să vedeţi ce meci ne aşteaptă la Tîrgu Neamţ. Cu Roman, Giviziu a luat, corect, cartonaş galben pentru intrare cu talpa. La Tîrgu Neamţ, de la fundaşul dreapta până la primul atacant, toţi vor fi Ghivizii“, a avertizat Buzoianu.

În momentul de faţă Rapid Suceava se afla pe poziţia a treia în prima serie a Ligii a III-a, la 5 puncte în spatele liderului ACS Bacău, formaţie care va sta peste două etape. A doua clasată, Petrotub Roman, nu are drept de promovare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Bacăul umblă la a treia mână”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*