Avanpremiera sumbra a finalei

Prin amabilitatea celor de la Radio Resita, mai exact al domnului Gelu Ghera, caruia ii multumim din suflet, GazetaSV a putut sa-i tina la curent pe suceveni cu evolutia scorului in partida UCM Resita – CSU Suceava.
Partida a inceput foarte bine pentru bucovineni, in minutul 8 scorul fiind de 6-4 in favoarea studentilor. Elevii lui Petru Ghervan au tinut piept mult mai experimentatilor adversari, in munutul 16 scorul era egal 9-9. Sucevenii au fost in mare verva, de parca nici n-au jucat duminica o semifinala europeana!
Aihan Omer a trebuit sa foloseasca la meciul de azi o echipa din care au lipsit nu mai putin de sase titulari.
Resinetii incep incet incet sa-si revina, in minutul 23 conduc deja cu 15-9. Prima eliminare a partidei este in tabara suceveana, Gavriloaia fiind trimis pe banca pentru doua minute.
Inainte de pauza scorul a ajuns la 20-10 pentru gazde… Sucevenii au ratat, in partea a doua a primei reprize, cateva aruncari care s-au transformat in contraatacuri nimicitoare ale gazdelor. Daca la inceputul primei reprize Andrei a aparat bine, spre sfarsitul ei eficacitatea a inceput usor sa scada.
Repriza a doua se reia de la scorul 21-10 pentru resiteni. In minutul 35 Bibirig rateaza de pe semicerc, mingea ocolind poarta resiteana, scorul este 24-12.
In minutul 40 diferenta atinge punctul maxim, scorul a ajuns la 26-13.
“alb-albastrii” dau semne de revenire. Mai reducem din “handicap” … 28-18.
Chirut inscrie cu 8 minute inainte de fluierul final… 31-23. In munutul 55 diferenta este de noua goluri… 33-24
Inainte de finalul partidei scorul pe tabela de marcaj indica 36-27 pentru UCM Resita. Sucevenii forteaza pe final si reusesc sa mai recupereze din diferenta … scor final 37-30
Partea buna e ca nu sunt accidentati sau suspendati pentu meciul decisiv de sambata!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Avanpremiera sumbra a finalei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*