Constantin, noul vice AJF

Aurel Constantin

Aurel Constantin este noul vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava. În vârstă de 55 de ani, Aurel Constantin a preluat postul rămas vacant după condamnarea lui Manuel Costache în urma alegerilor ce au avut loc sâmbătă, la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene.

La Adunarea Generală Extraordinară convocată de Comitetul Executiv au fost prezenţi reprezentanţii a 42 de cluburi din cele 55 afiliate. 33 dintre delegaţi l-au votat pe Aurel Constantin, restul de 9 voturi ducându-se spre Iulian Darabă.

“Am candidat pentru funcţia de vicepreşedinte deoarece am considerat că pot să fac faţă unei astfel de funcţii şi, mai mult, cred că va aduce un plus de experienţă în activitatea AJF şi în această conducere tânără. În acelaşi timp îmi doresc ca prin proiecte europene, prin FRF şi alte surse, comunele şi oraşele din judeţ să-şi poată construi cât mai multe baze sportive, deoarece fără acestea copii nu au o motivaţie foarte mare să vină la sport”, a declarat noul vicepreşedinte Aurel Constantin pentru siteul oficial ajf-suceava.ro.

În cadrul aceleiaşi Adunări Generale de sâmbătă a fost stabilit şi programul semifinalelor din faza judeţeană a Cupei României. Astfel, în manşa tur, programată să aibă loc mâine, cu începere de la orele 17.00, deţinătoarea trofeului, Progresul Frătăuţii Vechi va primi vizita celor de la Şomuzul Preuteşti, în vreme ce Bucovina II Ciocăneşti se va deplasare la Fălticeni, pentru întâlnirea cu gazdele de la Şomuz. Manşa retur este programată miercuri, 27 mai, tot de la ora 17.00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Constantin, noul vice AJF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*