Aur pentru „studenti”

Componenţii echipei locale de handbal au intrat de miercuri în galeria celor mai reprezentative figuri ale Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava. Ca urmare a performanţelor obţinute în acest an pe plan intern, dar mai ales pe plan internaţional, elevii lui Petru Ghervan şi Leonard Bibirig au primit din partea Senatului Universităţii, medalii de aur pentru merite sportive deosebite.

După ce primarul Ion Lungu le-a acordat diplome de excelenţă, handbaliştii suceveni au fost răsplătiţi şi de rectorul Universităţii, Adrian Graur. În faţa unui public nu foarte numeros, acesta a reamintit parcursul echipei de handbal în Cupa Challenge, dar şi victoriile înregistrate de suceveni în faţa unor adversari mult mai bine cotaţi in competiţia internă. După ce au fost felicitaţi pe rând de conducerea Universităţii, “studenţii” au luat cuvântul prin vocea goalgheterului Challenge Cup, Adrian Chiruţ.

“Suntem foarte onorati pentru aceasta medalie, care ne va face sa muncim mult mai mult anul viitor. De ce nu, poate vom avea rezultate mai bune decat in acest an. Le multumim sponsorilor si publicului care a fost alaturi de noi”, a spus Chirut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aur pentru „studenti”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*