Aur european la viet vo dao

România a ocupat locul II la ultima ediţie a Campionatului European de Vovinam Viet Vo Dao. O contribuţie semnificativă la succesul “tricolorilor” a avut suceveanul Sorin Rîmbu, campion la categoria –60 kg.

Campionatul European de Vovinam Viet Vo Dao s-a desfăşurat în perioada, 3-4 martie, în Italia, şi a reunit la start 11 ţări. România a participat cu un lot format din 20 de sportivi, din care patru componenţi ai clubului sucevean „KHI”. Este vorba despre preşedintele clubului Gheorghe Pricop şi sportivii Leonard Raicu, Sorin Rîmbu şi Adrian Ilioaia. După două zile în care s-au întrecut la probe de luptă şi probe tehnice, delegaţia României, antrenată de Gheorghe Pricop, s-a clasat pe poziţia secundă, după Italia. Podiumul Campionatului European de Vovinam Viet Vo Dao a fost completat de reprezentativa Franţei. Suceveanul Sorin Rîmbu a fost singurul român care a obţinut titlul de campion european la probele de lupta, impunându-se la categoria -60kg.

Staff-ul tehnic al lotului naţional al României a fost compus din Vo Su Florin Macovei – director tehnic naţional/5 Dang, Vo Su Gheorghe Pricop – antrenor/4 Dang, Vo Su Angel Mititelu – antrenor/4 Dang, Maestrul Mircea Boldea – antrenor şi Vo Su Ionuţ Nechita – arbitru internaţional /4 Dang.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aur european la viet vo dao"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*