Au surclasat pe CSMS Iaşi

Lps Suceava a revenit in lupta pentru calificarea la turneul zonal destinat echipelor de Juniori B, dupa ce s-a impus ieri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata celor de la Csms Iasi, intr-un meci contand pentru ultima etapa a turului din play-off. Trupa antrenata de Ovidiu Caldarus a trecut in avantaj inca din prima repriza, dupa ce Fedorovici a inscris in urma unei lovituri de colt. Gazdele si-au conturat victoria dupa pauza, cand au punctat in alte trei randuri pe tabela prin Cerlinca, Vezeteu si Lutac.

A fost un meci la discretia noastra, in care am jucat extraordinar, mai ales in repriza a doua. Iesenii au venit ingamfati, iar pe final au stat mai mult pe jos. La noi, abia acum incepe sa se vada pregatirea fizica pe care am facut-o in pauza de iarna, iar in conditiile in care jucam cate doua meciuri pe saptamana, avem sansa noastra la calificare”, a declarat antrenorul Ovidiu Caldarus.

Lps Suceava a evoluat in urmatoarea alcatuire: Munteanu – Cerlinca, Amanaloaie, Vezeteu, Catargiu, Fedorovici – Vornicu, Suru, Rotari, Tudose – Lutac. Au mai intrat: Nastasiu, Petruneac si Muraras.

Clasamentul turului: 1. Ceahlaul 14p, 2. Lps Iasi 12p, 3. Noua Generatie Iasi 10p, 4. Lps Suceava 9p…

In urmatoarea runda din play-off, grupa pregatita de Ovidiu Caldarus va primi vizita liderului Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci programat duminica, de la orele 14.00, pe terenul “1 mai” din cartierul Itcani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au surclasat pe CSMS Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*