Au rămas fără Lozneanu

Rapid Suceava a ramas cu o mare gaura in centrul defensivei, in conditiile in care fundasul Andrei Lozneanu se va intoarce din aceasta iarna in curtea celor de la Fc Botosani. Venit pe Areni la inceputul actualului sezon, sub forma de imprumut, stoperul de 22 de ani a aratat o forma excelenta in turul campionatului, lucru remarcat si de antrenorul vecinilor de peste Siret, Cristian Popovici, care vrea sa-l readuca pe Lozneanu la gruparea botosaneana înca din aceasta iarna, cu sase luni înainte de expirarea împrumutului la Rapid. De altfel, jucatorul a parasit deja cantonamentul “ceferistilor” de la Poiana Negri cu destinatia Botosani.

Conform conducerii clubului botosanean, Andrei Lozneanu se va alatura in aceste zile lotului antrenat de Cristian Popovici. “Noi am discutat cu jucatorul si el se va alatura lotului. Avem o clauza in contract prin care il putem lua si il vom lua. L-am dat cu o conditie, de care cei de la Rapid au uitat. Sa se uite in documente“, a declarat presedintele celor de la Fc Botosani, Cornel Sfaiter. Oficialii botosanenilor l-ar putea oferi la schimb “ceferistilor” pe fundasul Razvan Atudorei. “Vom vedea daca vom lasa un alt jucator la Rapid in locul lui Lozneanu. Este vorba despre Atudorei, dar nu sunt hotarat inca. Deocamdata vine Lozneanu si vedem”, a mai spus Cornel Sfaiter, citat de colegii de la gazetabt.ro.

Titular in centrul defensivei sucevene in 9 dintre cele 12 etape ale sezonului de toamna, Andrei Lozneanu a marcat un gol, in remiza reusita de Rapid Suceava, scor 2-2, pe terenul celor de la Sageata Navodari. Gratie evolutiilor constant bune avute in tricoul “ceferistilor”, Lozneanu a fost desemnat recent cel mai bun fundas central-stanga al turului Ligii a 2-a, intr-o ancheta realizata de siteul de specialitate www.liga2.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au rămas fără Lozneanu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*