Au rămas fără cinci jucători

Csm Bucovina Suceava a ramas din aceasta vara fara aportul a cinci jucatori din lotul folosit in prima jumatate a actualului sezon. Astfel, daca Scolobiuc jr. a decis sa paraseasca gruparea de la Unirea odata cu inscrierea la facultate la Iasi, iar Onofrei si-a agatat ghetele in cui, alti trei rugbisti, Lungu, Stefancu si Beilic au abandonat sportul cu balonul oval in detrimentul unor joburi in strainatate.

Ma asteptam sa avem parte de cateva plecari din lot si, din pacate, nu ne putem opune dorintei jucatorilor. Cel mai rau este ca nu avem stabilitate in cadrul lotului. Ramanem la nivelul de amatori, pentru ca vor reveni in campionat doar cu pregatirea pe care am facut-o in localitate, fara cantonament si fara meciuri de verificare. Am fi putut sa facem mai mult, dar suntem nevoiti sa ne adaptam in functie de buget”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vlad.

Pentru acoperirea plecarilor din aceasta vara, tehnicianul celor de la CSM Bucovina a precizat ca lotul sucevenilor a fost completat deja de Alexandru Macovei, un junior provenit de la LPS Suceava, plus alti trei juniori de la Css Gura Humorului. Spre sfrasitul anului, gruparea suceveana ar putea miza din nou pe serviciile lui Nichiforiuc si Hamciuc, cei doi fiind in acest moment intr-o perioada de recuperare.

Csm Bucovina va reintra in focul meciurilor oficiale duminica, 7 august, odata cu restanta programata pe terenul gruparii Stiinta Petrosani. Pe data de 10 septembrie, gruparea suceveana va debuta in Cupa Romaniei, urmand ca, pe parcursul lunii octombrie, Flutur si compania sa participe la cele patru turnee ale Campionatului National de Rugby în sapte, ce vor avea loc la Iasi, Bârlad, Brasov si Buzau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au rămas fără cinci jucători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*