Au rămas fără antrenor

Campioana ligii judetene, Foresta Malini, a ramas fara antrenor principal, dupa ce conducerea clubului a decis sa-l demita pe Cornel Anton de la carma bancii tehnice, cu doar o luna inainte de disputarea barajului de promovare in Liga a III-a.

Sefii liderului Ligii a IV-a au invocat ca principal motiv al indepartarii “lipsa de caracter” al fostul tehnician, Cornel Anton fiind acuzat ca a incercat sa intermedieze transferul juniorului Florin Placinta de perspectiva din curtea gruparii din Malini catre Scoala de Fotbal “Ardealul” din Cluj fara consimtamantul clubului.

In aceste conditii, “galben-verzii” se vor antrena in continuare sub bagheta jucatorului Andrei Ailenei (foto), acesta urmand sa fie ajutat in pregatirea echipei de veteranii Mihai Filip si Ovidiu Ciobanu.

Printre numele vehiculate pentru postul de antrenorul principal al Forestei se numara in acest moment Ioan Radu si Florin Cristescu, ultimul precizand insa ca nu a purtat nicio discutie cu conducerea clubului din Malini pentru preluarea bancii tehnice.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au rămas fără antrenor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*