FOTO | Doar o repriză

FCM Suceava a rezistat doar o repriza in amicalul disputat astazi, pe stadionul Areni, in compania celor de la FC Botosani, gazdele cedand la finalul celor 90 de minute de joc, in fata rivalilor de peste Siret, cu scorul de 1-3. Venita pe Areni sa faca un ultim test inaintea meciului de duminica cu Petrolul, gruparea botosaneana a deschis scorul inca din minutul 5, cand olandezul Quenten a centrat de pe partea stanga, iar Tiron a luat prim-planul fundasilor suceveni si a inscris ca la antrenamente din sase metri.

Trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu a incercat sa reactioneze imediat. Apostol, jucatorul venit in probe de la Chiajna, a luat o actiune pe cont propriu, a driblat mai multi adversari, dar a sutat peste tinta din marginea careului mare. Golul egalizator a picat la jumatate de ora de la fluierul de start, cand Cl. Ionescu a trimis o pasa excelenta de la jumatatea terenului pentru Marinkovic, varful gazdelor a preluat mingea pe piept si l-a lobat pe Curileac din zece metri pentru scorul de 1-1 la pauza.

Bogdan Tudoreanu a schimbat 8 din primul 11 jucatori la pauza, iar sucevenii au avut prima ocazie a reprizei secunde la sutul puternic trimis de Burcea. Pe contre, Butnariu a scos o data din pozitie de unu la unu, dar goalkeeperul adus de la Radauti nu a mai avut ce face in minutul 55, cand nigerianul Roussel a inscris nemarcat din gura portii dupa o centrare din banda dreapta. in jumatatea opusa de teren, gazdele puteau restabili egalitatea, dar sutul de efect trimis de Matei a fost deviat de putin in corner. Avea sa fie si ultima ocazie notabila a formatiei sucevene, in conditiile in care pe final jucatorii gazdelor au aratat doar neputinta si egoism in fata portii adverse. Mai mult, in minutul 81, Roussel a bifat dubla dupa ce a facut harcea-parcea apararea suceveana. Scor final 1-3 pentru FC Botosani.

A fost un test util, in compania unui adversar care ne-a pus probleme in prima repriza. Vreau sa multumim gazdelor pentru organizare si spectatorilor care au venit la meci. Ar fi fost frumos ca acest derby dintre Suceava si Botosani sa fi avut loc in Liga I”, a declarat la final antrenorul botosanenilor, Leo Grozavu.

FCM Suceava a inceput jocul de astazi in formula: Pascal – Balan, Ferariu, Velescu, Semeghin – Apostol, Sumanariu – Cerlinca, Cl. Ionescu, Gheorghiuc – Marinkovic. in repriza secunda, Bogdan Tudoreanu a mizat pe urmatorul „11”: Butnariu – I. Plamada, Apostol, Velescu, Spatar – Stanescu, Burcea – Golofca, Cl. Ionescu, Arotaritiei – Matei.

Negru si Duman au intrat pe final, in vreme Bagu si Lutac nu au jucat nici macar un minut, ultimul urmand sa fie cedat cel mai probabil la Bucovina Radauti. La meciul de azi a fost prezent si Florin Plecanciuc, jucator aflat in negocieri cu FCM Suceava.

In urmatorul amical, FCM Suceava joaca vineri pe terenul celor de la SC Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO | Doar o repriză"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*