Au revenit din cantonament

Echipa locala de volei Csmu Suceava a efectuat pe parcursul saptamanii trecute un cantonament de sase zile la Campulung Moldovenesc. Dupa acest stagiu, in care antrenorul Victor Pancu a pus accentul pe pregatirea fizica, formatia suceveana si-a reluat antrenamentele obisnuite in sala Unirea, lotul “alb-albastrilor” fiind format in acest moment din 12 jucatori: Andrei Sasu, Tudor Orasanu, Andrei Giurca, Robert Petrariu, Sebastian Ursache si mai tinerii Marius Gontariu, Alexandru Nistor, Bogdan Maxim, Cosmin Buliga, Laurentiu Pavel, Stefan Lupu si Cosmin Andone.

Deocamdata nu ne-am definitivat lotul. Vrem sa mai aducem un jucator cu experienta, sa incepem campionatul cu un grup de vreo 13 jucatori, pentru ca ne asteapta un sezon dificil in fata, avand in vedere ca seria de est contine cele mai puternice echipe din divizia secunda”, a precizat antrenorul Victor Pancu, care intentioneaza sa perfecteze pe parcursul saptamanii viitoare un meci amical intre echipa suceveana si prim-divizionara Vcm Piatra Neamt.

In viitoarea editie de campionat a Diviziei A2 la volei masculin, formatia suceveana va evolua in Seria Est, alaturi de formatiile: Rapid Bucuresti, Videoclip Ploiesti, Cfr Bucuresti, Niro Guard Bucuresti, Dacia Buzau, Css3 Steaua Bucuresti si Stiinta Bacau. Trupa pregatita de Victor Pancu va debuta in noul sezon pe terenul celor de la Dacia Buzau, intr-un meci programat pe data de 1 octombrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au revenit din cantonament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*