Au resimţit absenţele din lot

Absentele din cadrul lotului si ratarile din situatii clare de gol. Acestea au fost in opinia lui Stelian Bursuc principalele cauze ale esecului pe care Universitatea l-a inregistrat pe terenul formatiei Dinamo Calarasi.

Ambele echipe au fost motivate să obţină cele două puncte puse în joc, atât Dinamo cât şi noi, care veneam după semieşecul de acasă cu Odorhei. Am reuşit în mare măsură să punctăm la capitolul determinare şi motivaţie însă, absenţele din echipă s-au cunoscut, iar accidentările ne-au forţat să avem câteva indisponibilităţi. Puteam obţine un rezultat favorabil, dar am ratat în situaţii clare. Este evident, dacă te grăbeşti în astfel de situaţii, nu ai sorţi de izbândă“, a spus antrenorul “studentilor”.

De partea cealalta, tehnicianul dinamovist Sebastian Bota a subliniat jocul bun facut de defensiva “cainilor rosii” si in special prestatiile avute in repriza secunda de portarul Botas. “Victoria este în întregime a băieţilor. Ei sunt principalii artizani ai acestor două puncte. Am avut o defensivă foarte bună iar pe final Botaş a avut câteva intervenţii sclipitoare. Mă bucur că am realizat 9 puncte în această primă parte a campionatului“, a declarat antrenorul Sebastian Bota, citat de colegii de la siteul handbalvolei.ro.

Universitatea nu a putut miza ieri pe aportul lui Bursuc, Chirut, Amihaesi si Spiridon, toti patru accidentati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au resimţit absenţele din lot"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*