Au renunţat la Cl. Ionescu

Bogdan Tudoreanu a renunţat după meciul de ieri la serviciile mijlocaşului Claudiu Ionescu. “Am tot încercat să-i găsim un loc în echipă, dar nu poate să ne ajute în acest moment cu nimic. Nu are capacitate de efort, nu duce mai mult de 30 de minute într-un meci, iar pe deasupra este şi indisciplinat din punct de vedere tactic. Nu îşi asumă nicio sarcină de joc”, a declarat antrenorul echipei sucevene.

Şeful băncii tehnice de pe Areni a precizat că îşi doreşte la echipă un alt mijlocaş central, dar şi un jucător sub 21 de ani, în condiţiile în care Juncănaru nu a convins în amicalul de sâmbătă şi a făcut cale întoarsă spre Botoşani. “În prima repriză am jucat ce a trebuit, ce am lucrat la antrenamente. Mai avem de muncă la aşezare, la distanţele dintre compartimente. Ne mai dorim să aducem doi jucători, un mijlocaş central şi un jucător sub 21 de ani”, a declarat Tudoreanu.

În următorul meci de pregătire, echipa suceveană va întâlni miercuri, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Areni, formaţia Bucovina Pojorâta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au renunţat la Cl. Ionescu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*