Au renunţat la cinci jucători

Marin Barbu a facut prima curatenie printre jucatorii aflati in pregatiri cu Rapid Suceava. In urma amicalului de cu Sporting, tehnicianul “ceferistilor” a decis sa renunte la cinci jucatori, e vorba de Breniuc, Viu, Avramia, A. Duman si Acatrinei.

Pentru a face fata la nivelul Ligii a II-a, ar trebui sa transferi cei mai rasariti jucatori de la Liga a III-a. Nu era cazul acestor cinci la care am renuntat. Pana la startul campionatului vom mai renunta si la altii, urmand sa ramanem cu un lot de 23 de jucatori”, a explicat “Magiun”.

Rapid Suceava va disputa astazi, pe stadionul Areni, un meci de pregatire in compania divizionarei a treia Aerostar Bacau, ocazie cu care antrenorul Marin Barbu urma sa testeze un jucator nou, este vorba de Claudiu Siminicariu, un mijlocas in varsta de 17 ani, format la Centrul de Copii si Juniori al clubului Politehnica Iasi.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Au renunţat la cinci jucători"

  1. stiti cumva scorul dintre rapid si aerostar ? poate puteti da si jucatorii care au jucat pentru rapid ! MULTUMESC !

  2. Rapid – Aerostar: 6-0

  3. bv bila{breniuc}…te ai mai facut de un trening…! :))))))

  4. bila ,nasol . si-au cam batut joc ,pritenii astia ai tai , de voi .

  5. i se intorc toate… se dadea mare si tare si smecher si de toate cand era junior …acuma isi bate joc norocul de el

  6. care-i treaba?acum sta la o terasa si bea bere cu un alt mare….jucator(de noroc)avramia,ca asa i-a invatat burlacu.bere,cluburi,fite,vai mama lor.i-au prostit pe aia din radauti un an si acum au crezut ca le merge la rapid.surpriza…barbu nu-i burlacu

  7. ce aveti ma cu bila/cat a fost la radauti a facut treaba buna…ca bea bere e treaba si bani lui,se vede ca unii care dati comentarii sunteti de pe langa echipa,special tu cezar care esti un agramat

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*