Au redus plafonul costurilor

Petru Ghervan a declarat, azi, intr-o conferinta de presa, ca odata cu reducerile salariale din cadrul lotului echipei locale de handbal, Universitatea va cobora plafonul cheltuielilor lunare de la 148.000 de lei la 100.000 de lei. Totodata, managerul “studentilor” considera ca, in contextul fericit in care finantatorii se vor achita in totalitate de promisunile facute, gruparea suceveana se poate pastra aceleiasi linie a performantei.

In conditiile in care, asumarile pe si le-au facut partenerii nostrii ar ramane valabile, adica 1 milion de lei din partea primariei si 300.000 de lei de la Consiliul Judetean, putem ramane pe aceiasi linie in ceea ce priveste obiectivul nostru de performanta, care, sezonul viitor nu poate fi decat o clasare in prima jumatate a clasamentului“, apreciaza Petru Ghervan.

Managerul a explicat si motivele pentru care Universitatea nu poate visa mai sus de Cupa Challenge.

Sigur ca problemele altor cluburi ne-au deschis un culoar spre un loc pe podium, unde nu am fost nici in visurile noastre si care acum, intr-o situatie atipica, ar putea deveni realitate. Vrem cu totii sa fim cat mai sus, dar acest lucru nu depinde doar de dorinta noastra de face performanta, ci si de posibilitatile comunitatii locale. Sunt exemple de primarii care aloca mai multi bani dar in ceea ce ma priveste nu pot decat sa constat ca niciodata finantarea pentru handbal sucevean nu a fost atat de mare precum in aceasta perioada”, a subliniat managerul Ghervan, care este de parere ca “studentii” ar fi depasit mai usor acest moment de criza daca ar fi gasit solutii alternative de finantare in zona privata. “Daca am fi gasit in zona privata o atmosfera ceva mai propice pentru finantare, am fi trecut mai lejer peste acest moment, dar si acolo, lucrurile nu merg foarte bine. Sportul, cultura si educatia sufera cel mai mult in perioadele acestea de criza”, a conchis oficialul sucevean.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au redus plafonul costurilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*