Au pierdut un punct

Echipa de junioare I a LPS Suceava a ratat sansa de a-si trece in cont inca doua puncte. Dupa un meci pe care l-au dominat de la un capat la celalalt, jucatorele pregatite de Dorel Tugurlan au incheiat la egalitate cu Otelul Galati, scor 21-21.

Prima repriza a stat sub semnul echilibrului, gazdele reusind, totusi, sa intre la vestiare cu un avantaj de doua goluri, scor 13-11. Sucevencele au inceput bine mitanul secund, iar in minutul 42 conduceau cu 17-12. Au urmat 5 minute in care galatencele au marcat de cinci ori si au relansat partida. Cu 10 minute inainte de finalul meciului, cele doua formatii se aflau la egalitate, scor 18-18. Interventiile sucevencei Ivanov au pastrat timp de 7 minute plasa portii nemiscata, iar extrema Iroftei a readus LPS-ul in avantaj, scor 20-18. Insuficient insa. Cu 20 de secunde inainte de final, scorul era 21-21, iar Suceava avea ultimul atac. Din pacate, time-out-ul solicitat de Dorel Tugurlan nu a avut darul de a aduce inca un gol pentru gazde, iar partida s-a incheiat la egalitate.

LPS Suceava: Ivanov, Ungurean – Iroftei(7 goluri), Ivaniuc(5), Ene(4), Tătăruşanu(3), Vaschiu(2), Trascu, Ghivnici, Otoo, Faib, Petraru, Cojocar.

Oţelul Galaţi: Ionescu, Dumitru(2), Onea, Vicleanu(4), Ghenea(2), Bulancea(2), Nitu(3), Basa(4), Dumbrava, Ghinies, Vitel(3), Scutaru, Vasile, Pruna(1).

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au pierdut un punct"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*