Au început duelul în play-out

Csm Suceava a bifat o victorie si o infrangere in cele doua jocuri disputate la sfarsitul saptamanii trecute in fata gruparii CS Husky Bucuresti, in play-out-ul Campionatului National de hochei pentru echipele U16.

Desi in primele doua turnee ale sezonului regulat au pierdut de fiecare data in fata formatiei bucurestene, scoruri 3-8 si 4-5, hocheistii suceveni au aratat o alta fata in dubla desfasurata sambata si duminica pe gheata patinoarului “Mihai Flamaropol”. Astfel, trupa antrenata de Constantin Curelar a inceput perfect meciul de sambata, reusind sa conduca dupa prima repriza cu scorul de 2-0. Echipa suceveana si-a facut norma de doua goluri si in actul secund, incheiat cu un avantaj de un gol, scor 4-3. Bucurestenii au replicat spre finalul timpului regulamentar, cand au reusit sa restabileasca egalitatea la 4-4 si sa trimita astfel meciul in prelungiri. Tabela de marcaj a ramas insa neschimbata dupa minutele suplimentare, asa ca s-a trecut la loviturile de departajare, unde hocheistii suceveni s-au impus cu 3-1. Cs Husky si-a luat revansa in meciul de duminica, restabilind egalitatea la general, dupa ce a trecut de suceveni cu scorul de 6-5.

In aceste conditii, ocupanta locului 5 in clasamentul final va fi stabilita la jumatatea lunii februarie pe gheata patinoarului din Galati, acolo unde va desfasura meciul decisiv dintre Csm Suceava si Cs Husky.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au început duelul în play-out"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*