Au incredere in arbitraj

Daca in meciurile din campionat, handbalistii suceveni au fost ciupiti in dese randuri de cavalerii fluierului, conducerea Universitatii nu isi face griji in acest sens cand vine vorba de partida din Austria. Directorul tehnic Petru Ghervan este de parere ca arbitrii nu isi permit sa greseasca in meciurile din Challenge Cup.

“Nu cred ca vor fi probleme cu arbitrajul. In Cupele Europene si mai ales daca este vorba despre Cupa Challenge, sportivii vor sa se remarce, sa urce intr-o Cupa Europeana mai puternica. Acest lucru este valabil si pentru arbitri care trebuie sa aiba o comportare care sa promita acest lucru si sa duca la ascensiune. Sunt monitorizati de un observator din Germania, atfel ca intentiile lor nu pot fi puse la indoiala, cel putin din punctul meu de vedere” a spus Petru Ghervan.

Partida din Austria va fi condusă de o brigadă de arbitri din Turcia, Kursad Erdogan şi Ibrahim Ozdeniz, delegat din partea Federaţiei Europene fiind neamţul Hans Thomas. A doua întâlnire dintre Universitatea şi Krems va fi abitrată de ucrainienii Taras Kouz şi Viktor Zhoba. Delegat la această partidă va fi grecul Panagiotis Antonopoulos.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au incredere in arbitraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*