Au făcut apel la decizia FRH

Conducerea echipei locale de handbal a facut apel la decizia FRH de a penaliza CSU Suceava cu un punct dupa meciul cu Stiinta Bacau, disputat pe 8 decembrie, in prima etapa a returului Ligii Nationale. Acuzati de comisiile de specialitate ca au folosit la meciul respectiv un jucator in stare de suspendare, oficialii suceveni au depus un memoriu la Federatie prin care dovedesc ca jucatorul in cauza, Marius Bahan, avea drept de joc contra Bacaului. “Noi am facut un memoriu la Federatie la care am atasat si actele doveditoare ca Bahan avea drept de joc la acea data. De la data suspendarii (n.r. 27 noiembrie) si pana la l-am folosit noi, Botosaniul a jucat doua meciuri cu Buzaul si Campina, doar ca ultimul l-a disputat in avans fata de data stabilita initial. Asta nu au luat in calcul cei de la Federatie. Noi o sa atacam pe caile posibile aceasta decizie pentru ca stim ca avem dreptate”, a declarat antrenorul sucevean Razvan Bernicu, precizand ca gruparea suceveana va depune un nou memoriu in acest sens pe 6 ianuarie.

In privinta situatiei financiare de la echipa, tehnicianul sucevean a mentionat ca jucatorii au intrat in vacanta de iarna cu salariile la zi, dupa ce municipalitatea a virat pe final de an 200.000 din cele 300.000 de lei promise handbalului. De altfel, Razvan Bernicu a tinut sa transmita “La multi ani!” tuturor celor care au fost alaturi de echipa in ultimul an. “Speram ca luna viitoare sa intre si ultima transa. Suntem cu banii la zi si vreau sa multumesc Primariei, Consiliului Local, Consiliului Judetean si sponsorilor pe care ii avem pentru ca au fost aproape de noi. De asemenea, vreau sa le urez tuturor suporterilor nostri <<La multi ani!>> si <<Un an nou mai bun!>>”, a transmis antrenorul Razvan Bernicu.

Handbalistii suceveni sunt in vacanta pana vineri, cand este programata reunirea lotului. In prima parte a pregatirilor, “studentii” se vor antrena la Suceava, urmand ca in perioada 16-18 ianuarie sa se deplaseze la Calarasi pentru un turneu de meciuri amicale la care si-au mai anuntat prezenta Dinamo si Stiinta Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au făcut apel la decizia FRH"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*