Au cheltuit 6,5 miliarde

6,5 miliarde de lei vechi. Atat au costat cele 15 puncte adunate de Cetatea in aceasta toamna cu tandemul Ciprian Anton – Ioan Radu la conducerea clubului. Tras cu greu de limba in cadrul emisiunii “Fair-Play”, presedintele de pe Areni a recunoscut sumele intrate in visteria “alb-albastrilor”, mentionand insa ca aproape 1,5 miliarde au fost cheltuite cu restantele catre fostii jucatori.

Nu vreau sa anunt public sumele. Ele sunt bine stiute de toata lumea. Eu de cand am venit, am primit in jur de 4,5 miliarde, pe care i-am gestionat catre jucatori si conducere. Plus cele 2 miliarde pe Rohetki si Onciu, reiese in total de 6,5 miliarde in aceasta toamna. Aproape jumatate din acesti bani a trebuit sa-i cheltuim pe restantele mai vechi, pe angajamentele unor jucatori care nu au mai vrut sa continue cu noi. Nu am folosit totul numai pentru actuala echipa. 1,5 miliarde s-au platit catre fosti jucatori, iar 4 miliarde ne-au costat cheltuielile cu meciurile din acest tur”, a explicat Ciprian Anton, care a mentionat ca “alb-albastrii” au ramas cu conturile goale inca de la sfarsitul lunii noiembrie.

Greaua mostenire primita de Ciprian Anton in aceasta vara este sustinuta doar partial de fostul presedinte Dumitru Moldovan, care declara la mijlocul lunii iunie, cu doua saptamani inainte sa-si predea mandatul, ca “nu avem datorii decat salariile la jucatori pe luna mai si o prima. In rest, sunt doi jucatori care au de luat rata de contract pe luna trecuta, si care se vor lua luna asta. La furnizori nu avem datorii decat la o societate de transport la care am apelat pentru a transporta juniorii in turneu la Craiova”.

7,3 miliarde lei vechi a cheltuit Dumitru Moldovan in returul campionatului trecut, interval in care Cetatea a acumulat 23 de puncte.

1,9 miliarde de lei vechi ar mai avea de primit Cetatea din partea primariei locale, conform bugetului votat pe 2009.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au cheltuit 6,5 miliarde"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*