Au apărut eşarfele

Pentru prima data de la infiintare, clubul Cetatea vine in intampinarea suporterilor cu materiale promotionale. Deocamdata, au aparut esarfe si fanioane in culorile clubului, insa in viitorul apropiat vor fi scoase la vanzare si alte obiecte de acest gen.

Asa cum a anuntat la instalarea in functia de presedinte a Cetatii, Ciprian Anton, a folosit banii obtinuti de pe urma biletelor pentru a comanda materiale promotionale cu insemnele clubului din Areni.
Au aparut primele esarfe, primele fanioane, iar in curand vor aparea tricouri, sepci, brichete si brelocuri. Astfel incercam sa intram in rand cu echipele de fotbal din Romania”, a precizat Ciprian Anton.

Deocamdata obiectele promotionale sunt in numar limitat urmand ca in functie de interesul pe care il vor avea in randul fanilor, sa fie produse in cantitate mai mare.

Fanion Cetatea Suceava
Fanioanele le-am facut in primul rand pentru a le oferi inaintea meciului echipei adverse, dar daca vor fi cereri vom face si pentru publicul larg. Avem 50 de esarfe pe care le vom da primilor suporteri care isi vor cumpara bilete la meciul cu Petrolul”, a mai spus presedintele Cetatii.
Ciprian Anton a anuntat ca urmatoarele articole inscriptionate cu Cetatea, se vor putea achizitiona in ziua meciului de la stadion, iar in timpul saptamanii, de la magazinul Vandeya.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au apărut eşarfele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*